Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2023. godine

O Fondu

Fond za mlade talente predstavlja stub razvoja moderne Srbije kao mesta nastanka i razvoja talenata, razmene znanja i ideja, mesta umrežavanja i zajedništva. Misija je da danas ulažemo u mlade, u njihov talenat, izuzetnost i znanje, kako bi oni sutra doprineli razvoju svoje zajednice i društva.

Naša alumni mreža okuplja više od 40.000 članova. Kroz alumni mrežu promovišemo uspehe naših stipendista i gradimo mrežu lidera koji svojim radom i idejama menjaju Srbiju. Veliki broj alumnista je izgradio ili nastavlja da gradi svoju karijeru u Republici Srbiji, kako u javnom, tako i u privatnom sektoru i na taj način doprinosi razvoju naše zajednice.

Uspešne priče

Alumni

Razvoj karijere

Naša misija je da prepoznamo i podržimo razvoj talenata. Nudimo vam alate za lični i profesionalni razvoj i pomažemo kako da ostvarite svoja prva radna iskustva. U saradnji sa javnim i privatnim sektorom, otvaramo prilike za praksu i zapošljavanje.

Novosti

Partneri