Naša alumni mreža okuplja više od 40.000 članova. Kroz alumni mrežu promovišemo uspehe naših stipendista i gradimo mrežu lidera koji svojim radom i idejama menjaju Srbiju. Veliki broj alumnista je izgradio ili nastavlja da gradi svoju karijeru u Republici Srbiji, kako u javnom, tako i u privatnom sektoru i na taj način doprinosi razvoju naše zajednice.

Uspešne priče

Alumni

Ciljevi alumni mreže

Povezivanje i umrežavanje

Podrazumeva mogućnost za članove mreže da se povežu međusobno i sa drugim relevantnim profesionalcima u svojim oblastima. To se postiže kroz organizaciju događaja, konferencija, panel diskusija ili mentorskih programa koji omogućavaju direktnu interakciju i razmenu iskustava. Kroz umrežavanje, bivši stipendisti mogu proširiti svoje profesionalne kontakte, otvoriti vrata za nove prilike i ostvariti saradnju u različitim projektima.

Razmena znanja i učenje

Posvećen je razmeni znanja među članovima mreže. Ovo podrazumeva organizaciju radionica, predavanja ili panela. Kroz ovakve događaje, bivši stipendisti stiču priliku za kontinuirano učenje, razvoj novih veština i praćenje najnovijih trendova u svojim oblastima. Razmena znanja unutar mreže podstiče rast i profesionalni razvoj članova, čineći ih konkurentnijima na tržištu rada.

Prilike za zaposlenje

Usmeren na povezivanje bivših stipendista sa prilikama za zaposlenje. Ovo podrazumeva aktivno traženje i deljenje informacija o otvorenim radnim mestima, pružanje karijernih saveta, mentorstvo i podršku u procesu запошљавања. У сарадњи с партнерима и кроз алумни мрежу, сарађујемо са послодавцима, организујемо или учествовујемо на сајмовима запошљавања и пружамо подршку у проналажењу каријерних прилика.

Alumni novosti

Newsletter